Visprena Ana: Šta će mi verenik kad je tu milioner

"Press" piše, da je Ana svakodnevno je u društvu bogatog biznismena, pa njeni bliski prijatelji smatraju da je romansa na pomolu. Priča se da je njih dvoje upoznala voditeljka televizije Pink Marija Lazić. Prema pisanju Pressa, Slaven je još uvek u zvaničnom braku, iako on godinama ne funkcioniše najbolje.

Par se ne krije od javnosti, pa su tako pre neko veče viđeni u restoranu "Talas", a u ponedeljak oko ponoći kako napuštaju kafe-restoran "Prive" u Njegoševoj ulici.

- Ana je u poslednje vreme dosta radila i nije stizala da ode do Crne Gore, gde živi Dragan, a i on je sve ređe dolazio u Beograd. Daljina je učinila svoje, pa su među njima zahladneli odnosi, što je dovelo da kraha veze. Kada je upoznala Slavena, ona je bila potpuno oduševljena pažnjom koju joj je poklanjao i njihovi česti izlasci učinili su da shvate da im je lepo kada su zajedno. Ali, Ana još uvek ne priznaje da se među njima rodila ljubav - kaže izvor blizak pevačici.

Inače, Kantar važi za jednog od naših najuspešnijih ljudi u Rusiji. Posle razvoda uplovio je u vezu sa našom poznatom manekenkom Ivanom Radović, koja ga je ubrzo posle veridbe ostavila, a on se vratio ženi. Međutim, taj brak ne funkcioniše već dugo i njih dvoje žive na različitim adresama, piše "Press".

Ana Nikolić nije želela da potvrdi niti da demantuje da je raskinula sa Draganom, a na pitanje da li je otpočela romansu sa srpskim milionerom iz Rusije kratko je rekla.

- Izlišno je da komentarišem da sam sa svakim muškarcem sa kojim me vide u gradu u vezi - rekla je pevačica.

Pogledajte još