Ivana Maksimović proslavila medalju

BEOGRAD, 15. avgusta 2012. (Beta) - Osvajačica srebrne medalje u streljštvu na Olimpijskim igrama Ivana Maksimović izjavila je u sredu da se nada da će se sportisti Srbije vratiti iz Rija sa još više medalja nego što su osvojili u Londonu.

"Nadam se da ćemo se vratiti sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru sa još više medalja i da ćemo opravdati sve što je uloženo u nas", rekla je Maksimovićeva na prijemu koji je napravio njen streljački klub Novi Beograd Ušće.

Ona je još jednom zahvalila svima koji su je podržavali i istakla da joj je "teže nego juče na balkonu", jer je medju svojima.

"Hvala mojim prijateljima, mojim roditeljima i nadam se da ću ovako češće da ih obradujem. Hvala Olimpijskom komitetu Srbije. Mislim da četiri medalje nije malo i da treba da budemo ponosni", rekla je Maksimovićeva, koja je od kluba dobila prigodan poklon - svoju uramljenu fotografiju.

Prijemu na Adi Ciganliji prisustvovali su mnogi prijatelji i članovi kluba, kao i strelci koji su sa Maksimovićevom učestvovali na Olimpijskim igrama. Na proslavu je došao i predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović, za koga je rečeno "da je i on nekada bio strelac".

Pogledajte još