Šta stil vožnje otkriva o muškarcu?

Čim sedne za volan, ćuti kao zaliven

Ako muškarac za volanom većinom ćuti i ne pokazuje interesovanje za razgovor, to nije razlog za brigu. Najverovatnije on vožnju doživljava kao priliku da sredi misli ili se samo opusti uz omiljenu muziku. Ipak, ako pre nikad nije bio takav obratite pažnju da li je komunikacija između vas u poslednje vreme narušena. Ako se to ne događa samo u autu, to shvatite kao znak upozorenja i problema na pomolu.

U autu inicira važne rasprave

Ako vaš partner auto vidi kao mesto prikladno za važne razgovore, poput raspravljanja o budućnosti vaše veze ili problemima koje imate u odnosu, to može imati dvostruko značenje. Neki parovi, posebno na dugim putovanjima, to zajedničko vreme koriste za razgovor o problemima koji duže vreme postoje, s nadom da će u malom zajedničkom prostoru iz kog ne mogu pobeći lakše doći do rešenja.

Ako se u raspravi pojave povišeni tonovi, ljutnja i durenje koji se nastavljaju ostatak puta, tada je to znak kako se ne možete složiti oko bitnih stvari, iako oboje imate želju da se to reši. Sledeći put o problemima raspravljajte kod kuće, a razgovor u autu okrenite na drugu temu kako ne pokvarili godišnji svađom na samom početku.

Rado vam prepušta volan u ruke

Ako vam partner predloži da vozite, da bi on malo predahnuo to znači da on nema problema s prepuštanjem kontrole i smatra vas sebi ravnopravnom. Ipak, ako svaki vaš pokret u vožnji zajedljivo komentariše i upućuje na vaše greške, tada je to znak da želi dominira. Zapitajte se ima li vaša veza budućnost ako se kritike često ponavljaju i izvan automobila.

Sporo vozi i staje svaki čas

Ovakav stil vožnje pokazuje da vaš partner često nije skoncentrisan na cilj je i da je neodlučan. Ako samo vozi polako, tada to otkriva da je jako oprezan i pomalo nesiguran. Ovom tipu muškarca najčešće treba dosta podrške, jer nije klasični alfa mužjak.

Izvor:She.hr

Pogledajte još