Prisila i Liza Mari Prisli na bdenju u Grejslendu

MEMFIS, 16. avgusta 2012. (Beta-AP) - Pojavljivanje bivše supruge Elvisa Prislija Prisile i njihove ćerke Lize Mari na bdenju u Grejslendu oduševilo je više hiljada obožavalaca "kralja rokenrola" koji su se okupili povodom obležavanja 35. godišnjice njegove smrti.

Prisila i Liza Mari su u sredu veče pozdravile Elvisove obožavaoce i zahvalile im na neprolaznom divljenju prema ikoni rokenrola.

To je bio prvi put da su se njih dve zajedno pojavile na obeležavanju godišnjice Elvisove smrti, koje se od 1980. svake godine godine održava u Memfisu.

Prisila, koja se od Elvisa razvela 1973. godine, izjavila je da je pogled na hiljade obožavalaca sa svećama u Elvisovu čast neverovatan prizor i da je to nešto za šta Prisli nikad ne bi poverovao da može da se desi.

Liza Mari je poručila okupljenim ljudima da ih voli zbog njihove posvećenosti njenom ocu. Ona je dodala da je izbegavala ranije da dolazi na taj dogadjaj jer je mislila da bi bilo previše emotivno, ali je smatrala da je od velike važnosti da ovoga puta dodje.

Elvisovi obožavaoci širom SAD svake godine dolaze u Grejslend, gde je sahranjen. Elvis Prisli je umro u 43. godini, 16. avgusta 1977. od srčanog udara, pošto se borio sa zavisnošću od lekova.

Bdenje, koje je trajalo do jutros, deo je takozvane Elvisove nedelje.

Pogledajte još