Bad Copy ponovo na okupu!

Festivalski program koji će trajati 24sata, tri dana za redom, svim fanovima hip hop kulture donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.
Pored već najavljenih zvezda festivala, legendarnog Kurtisa Blow-a i DJ Tomekk-a, festival će imati i neka od najznačajnijih imena domaće hip hop scene.

POGLEDAJ I: Sve o festivalu "Svi kao jedan"

Najaktuelnija vest u vezi sa domaćim programom jeste ponovno okupljanje grupe Bad Copy u punom sastavu – Ajs Nigrutin, Skaj vikler i Timbe. Ovaj čuveni sastav prvi put posle skoro šest godina imaće svoj prvi nastup u Beogradu na festivalu “Svi kao jedan“ gde će publiku podsetiti na svoje najveće hitove poput “Idemo odma’“, “Bad Copy žurka“, “Uno, due, tre“ i ostale stvari koje i dalje predstavljaju neke od najslušanijih numera domaće rep muzike.

Pored Bad Copy-a, zvezde domaćeg programa biće i Prti Bee Gee, VIP, Struka i Lud, Gru, a tu će biti i neke nove nade domaće scene poput Zvezda Grajma, grupe Sik Tač i drugi.
Bitbokser Sam the Man, potvrdio je svoj nastup u subotu, 1. septembra. Za one koji ne znaju ‘’bitboksing’’ (beatboxing) kao popularna disciplina hip hopa podrazumeva proizvođenje najrazličitijih ritmova, melodija i drugih zvukova od strane izvođača bez ikakvih instrumenata, usled kojih izvođač uspeva da izvede određene numere proizvodeći istovremeno više ritmova i melodija, neretko uspevajući da na sve to doda i vokale.

Ovaj nastup biće jedan od ekskluzivnijih performansa na festivalu.

Na festivalu će nastupiti i poznati Minhenski DJ-evi Don Dado i Benny Bianco, koji će prvog dana festivala, u četvrtak 30.avgusta pored još dvadeset domaćih izvođača u svom dvočasovnom “Back2Back“ setu zabavljati publiku u beogradskom skejt parku.
Kompletan program festivala objavljen je na zvaničnoj internet stranici festivala www.svikaojedan.com.

Pogledajte još