Zašto Anđelina usvaja decu - vodič za svetski selebriti

Andželina Džoli i Madona utrle su put usvajanju dece kao "must have" za celebrity širom sveta. Ako želiš da budeš slavan i to globalno, moraš da usvajaš decu - takođe globalno. Da putuješ u zabačene krajeve i uzimaš decu raznih rasa, odneseš ih u Holivud, slikaju te sa decom i ti si slavan&human. Za to se brine kompanija Global Philantrophy Group.

Ukoliko karijera krene nizbrdo, naročito onima za koje se ne zna čime su slavu zaslužili, onda upomoć stižu agencije i marketing savetnici koji kažu - idi tamo gde je cunami ili zemljotres sve poharao i usvoji neko dete, dovedi ga pred fotoreportere i spasio si karijeru.

Što je veza, koja nikako da se pretvori u stabilan Branđelina brak klimavija, to je oko njih više usvojene dece. Pita li se neko - a šta kad se ti ljudi posvađaju i raziđu? Šta će biti sa tolikim siročićima? Razvodi u Holivudu su česti, a deca koja potom posegnu za drogom, alkoholom...broja im se ne zna.

Najnoviji primer ničim izazvane selebriti je Kim Kardašijan, slavna po tome što nikakav talenat nema ali je posvuda gola, obučena, venčana, razvedena...snimljena u svim pozama bez ikakvog razloga, jednom rečju zvezda reality ere.

Njena "slava" je počela da bledi i brzo su se stručnjaci dosetili da je pošalju na Haiti uništen zemljotresom, tajfunom i kolerom. Tamo da, među stotinama hiljada beskućnika, ukaže na njihovu nesreću. Da, kako navodi Tportal: "pokaže kako i lakiranih noktiju i dekolteom do bradavica može saosećati s tuđim nesrećama. Haiti kao smokvin list za nečiju (diskutabilnu) karijeru"?

Kompaniju Global Philantrophy Group osnovali su supružnici Trevor i Megi Nilson, a među njihovim klijentima bili su ili jesu Anđelina Džoli i Bred Pit, Ašton Kučer i bivša žena Demi Mur, Ben Stiler, Šakira i Madona. Neilson je, piše Tportal, nakon studija kratko radio u Beloj kući u vreme Bila Klintona, a potom u filantropskoj Fondaciji Bill&Melinda Gates, najvećoj i najbogatijoj u SAD-u.
(old_image)

Prateći dobrotvorni angažman Bona iz grupe U2, koji je zahvaljujući muzičkouj slavi mogao da pokuca na vrata najvažnijih svetskih političata, Teri Nilson došao je na ideju da pokrene sopstvenu kompaniju. Budući da je bio nepoznat javnosti, morao je da angažuje neko slavno lice, pa mu je prva odskočna daska bila Anđelina Džoli.

Anđelina je već bila oskarovka ali i poznata po divljem i otkačenom ponašanju. Da bi spasili njen imidž - predložili su dorotvorne akcije i uskoro je pretvorili u "Majku Terezu".
Prvo je u Kambodži posetila izbeglički kamp,a već sledeće godine postala UN-ova ambasadorka dobre volje.


Ko od Kim Kardašijan napravi humanitarnu ikonu, taj je zaslužio Oskara. U međuvremenu se nadamo da Kim neće usvojiti nijedno siroče.

Pogledajte još