Mrka polomio kafanu zbog Bekute

"Kurir" piše, da klub, inače, preko leta ne radi, ali da je ministar Mrkonjić insistirao da ga otvore zbog njegove specijalne proslave.

- Ministar je došao u društvu pevačice Ane Bekute i bio je vidno raspoložen. Ne znam šta se slavilo, ali je bilo nešto veliko i važno čim je Mrka onoliko pevao, kitio muzičare i lomio inventar - rekao je izvor "Kurira".

Kako se priča po beogradskoj čaršiji, ova lumperajka će se dugo pamtiti a Mrkino ponašanje ući će u njegovu ličnu knjigu rekorda kad je reč o atmosferi, dobrom štimungu i količini popijenog alkohola.

- Bilo je neverovatno. Čas je grlio brojne zvanice, čas je milovao i pratio Anu Bekutu po podijumu... Pa je lomio čaše, šutirao stolice, kitio muzičare i davao dobre napojnice konobarima! Bio je kao u nekom delirijumu, ali sve je ipak bilo pozitivno - ispričao je očevidac.

U Klubu poslanika potvrdili su nam da ta ustanova ne radi u avgustu, ali Mrku nisu smeli ili hteli da pominjali.

- Nije bilo nikakve proslave. Mi samo dežuramo do pet, a čak se i kreči - rekao je dežurni i odgovorni u ovoj zgradi, ali nije želeo da kaže da li je razlog za krečenje upravo naš ministar infrastrukture, koji je još jednom dokazao da je čovek iz naroda kome nisu strani cuga, dobar provod i boemska atmosfera.

Pogledajte još