Kad muškarac "potkreše svoj grmić".....

Varanje u vezi teško može da se sakrije. Evo koji su to znakovi koji u krevetu više nego jasno ukazuju na varanje.

NJEGOV GRMIĆ

Mnogi muškarci na sam pomen promene intimne frizure reaguju burno jer, pobogu oni nisu žene i imaju pravo na intimnu frizuru kakvu im je majka priroda podarila. Ipak, mogi od njih bi pristali na promenu, ako bi to od njih zatražila strastvena žena. Zašto? Zato jer znaju čemu takva promena služi i da će biti bogato nagrađeni. Sve je to lepo i divno, ali problem nastane kada muškarac svoj sređeni grmić razgoliti pred ženom koja to od njega kroz godine i godine zajedničkog života nije tražila. Na raspolaganju uvek stoji tvrdnja kako je "glatko iznenađenje" namenjeno upravo njoj. Ali skoro nikada nije.

KONDOMI

Iako ih ne koristite kao sredstvo kontracepcije, pronašli ste mu u džepu od jakne pakovanje kondoma.Pravdaće se da ih je dobio od prijatelja ili kao besplatan primerak na ulici, ali ovo je sumnjivo i tačka.

SEKS KAO BLEDO SEĆANJE

Nekada ste u krevet uskakali svaki dan, pa svaki drugi, pa peti.. a sada se više ni ne sećate kad ste poslednji put vodili ljubav. Za nepostojeći seksualni život postoje brojni razlozi koje svakako morate ispitati. Ako imate na raspolaganju praznu kuću, vreme i sve prateće elemente potrebne za buran seks i njega ipak ne bude, imate razloga za paniku!

Pogledajte još