"Marli i ja"- film, knjiga, nagrada, poklon

Beograd, 17. februar 2009. godine - Film „Marli i ja”, u kome glavne uloge tumače Dženifer Eniston i Oven Vilson, je od prvog dana prikazivanja dobio titulu velikog holivudskog hita.

 „Marli i ja“ je filmska adaptacija bestseler romana Džona Grogana koji se već dve godine nalazi u vrhu svih svetskih bestseler lista. Marli je žuti labrador koga su usvojili Grogan i njegova žena. Želeli su da mu pruže topli dom, pažnju i ljubav, ali pas se pokazao kao veoma nestašan. Uništavao je sve po kući, izbačen je iz „vaspitne škole“ i postajao sve gori kako su deca pristizala, ali je ipak ostao nezamenljiv član porodice.

Povodom premijere filma, koja će se održati 05. marta, svi  koji kupe knjigu „Marli i ja“  u knjižarama "Mamut" i "Akademija" (do 08. marta), dobiće poklon bon u iznosu od 300,00 dinara, koji će moži da iskoriste u "Pet centru" u Bulevaru Milutina Milankovića 1v, i obraduju svog ljubimca..

Istim povodom još uvek je u toku konkurs za najzanimljiviju fotografiju kućnog ljubimca, koji organizuju "Tuck vision", "Mono i Manjana", "Pet centar" i "Puls". Fotografije se mogu slati na mail marli_i_ja@blicpuls.rs Najzanimljivije će biti objavljene u "Pulsu" a najboljih deset ljubimaca biće pozvano na svečani izbor 28.februara koji će se održati u "Pet centru". Žiri sastavljen od javnih ličnosti izabraće tri najbolja psa koji će biti nagrađeni vrednim nagradama. 

Pogledajte još