Žena koja je doživela 15.000 orgazama

Dok se ostale žene muče s muškarcima koji ne znaju da pogode pravo mesto, Šeri može svršiti kada god to poželi, jer se istrenirala kako bi mogla da doživi negenitalni orgazam.

Seckanje povrća dok pravi ručak, čitanje novina u lokalnom kafiću dok ispija kafu ili obična šetnja gradom savršene su prilike da aktivira svoj um i zadovolji se na licu mesta, bez da to iko primeti.

Šerina sposobnost je impresivna, neke će žene čak možda i biti ljubomorne, ali ova priča dokazuje jednu stvar: Žena može doživeti orgazam samo ako je prisutna i psihički, a ne samo fizički.

Moramo priznati kako joj malo zavidimo na ovoj sposobnosti, jer ako je Šeri stvarno dobro istrenirana, znači da svaki njezin seksualni susret završava veličanstveno, i da verovatno nikada nije upoznala muškarca koji je nije zadovoljio u krevetu. Većina žena ima malo drugačiju priču.

"Strange sex" poznata je američka emisija koja se, pogodili ste, bavi čudnim vestima iz sveta seksa. Sve su vesti mahom neobične, ponekad malo odvratne, ali u svakom slučaju vrlo zanimljive.

Izvro:Index.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.