Milica Mandić: Jedva čekam da se uselim

"Pre 10 dana nije bilo ništa od ovoga. Mislim da se, zasad, ipak dobro nosim sa ovim stvarima, na neki način i uživam u svemu. Verujem da nećemo sada da poletimo, pa da posle ostanemo bez rezultata", rekla je Mandićeva na konferenciji za novinare u beogradskom Medija centru.

Vlada Srbije u četvrtak je donela odluku da reši stambeno pitanje zlatnoj olimpijki, koja trenutno živi sa roditeljima, sestrom i bakom.

"Porodica i ja smo veoma zahvalni na takvom iznenađenju. Jedva čekam da se uselim. Biće sigurno i neka žurka za useljenje, svi ste pozvani", poručila je Mandićeva.

Selektor Srbije i trener olimpijske šampionke Dragan Jović ocenio je da je zlatna medalja potpuno promenila način na koji će javnost u zemlji gledati na tekvondo.

"Ubeđen sam da je ova medalja zauvek promenila status tekvondoa. Znam ko vodi naš savez, i tu je, kao i svuda, bilo nekih problema, ali ništa ozbiljno. Uspeh nas je spojio sve zajedno. Ako slučajno podignemo nos u budućnosti, vi nas slobodno lupite po njemu", istakao je Jović.

(Tanjug)

Pogledajte još