Vermezović: Biće teško protiv novajlije

"Puni su samopouzdanja posle pobede nad OFK Beogradom. Pošto su novajlije u ligi, biće teško igrati sa njima, ali nas ne zanima ništa osim pobede, jer smo u uzlaznoj formi", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

"Ne znam psihologiju ekipa koje igraju protiv Partizana, jer sam ceo svoj fudbalski život proveo u crno-belom, ali znam da uvek idu na pobedu, i imaju motiv više jer nemaju šta da izgube...Igraćemo u najboljem mogućem sastavu, jer ćemo tako nastupati u svakoj utakmici, bez obzira ko je protivnik", kazao je trener Partizana.

Petostruki uzastopni šampion Srbije pobedio je u prvom kolu BSK Borču sa 7:0, dok je Donji Srem u gostima pobedio OFK Beograd sa 1:0.

Partizan ima nekoliko problema sa povredama, tako da sigurno neće igrati Miloš Ostojić, Lazar Marković, Saša Ilić i Aleksandar Lazevski.

Marko Šćepović još nije spreman. On će za dve nedelje početi sa punim treninzima, a trener je rekao da ga očekuje u timu za mesec dana.

Vermezović je najavio da će u konkurenciji za tim biti Stefan Babović, koji u poslednje vreme ima problema sa navijačima.

"Babović će biti u konkurenciji. U specifičnoj je situaciji i moram da budem oprezan što se tiče njega. Ali, uvek se neki igrač nađe na tapetu"
, kazao je trener Partizana.

Utakmica se igra sutra u 20.00 u Novom Sadu na stadionu Vojvodine.

Beta

Pogledajte još