Prosinečki: Nisam zadovoljan, Zvezda mora da pobeđuje!

"Nisam zadovoljan rezultatom, jer Zvezda uvek treba da pobeđuje, ali su igrači posle 0:2 ipak uspeli da pokažu karakter. Drugo poluvreme smo igrali fenomenalno i sigurno bi bilo drugačije da smo tako igrali celu utakmicu", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu.

Rad je poveo sa 2:0 u utakmici drugog kola Super lige, ali je Zvezda uspela da izjednači. "Građevinari" su od 25. minuta imali igrača manje.

"Primili smo dva gola posle naših kikseva, a oni su imali još jednu šansu kada smo mi jurili pobedu. Mislim, ipak, da smo bili dominantni. Sigurno je da 2:2 nije dosta za Zvezdu i da smo očekivali pobedu, ali dešavaju se kiksevi", kazao je trener.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Rad 2:2

Prosinečki je novinarima odgovorio da se greške u odbrani dešavaju i da je on odgovoran za njih, a ne Jovan Krneta, koji je pogrešio na terenu. Trener je pred kraj zamenio Darka Lazovića zbog povrede, ali je kazao da ništa ozbiljno nije u pitanju i da će napadač igrati u četvrtak protiv Bordoa.

Prosinečki je kasnio na konferenciju za novinare oko 20 minuta, a medijima je rečeno da je to zbog sastanka sa igračima.

"Izvinjavam se na kašnjenju. Manji deo toga je bio sastanak sa igračima, a veći deo je otišao na jedan drugi sastanak o kome ću vam više pričati drugi put", rekao je Prosinečki, odbivši da otkrije bilo kakve druge detalje..

Beta

Pogledajte još