fbpx

Kako elegantno pobeći sa lošeg dejta?

1. Iskren pristup

Na prvo mesto stavljamo onaj način koji je ipak najviše fer. Zamislite da ste vi na mestu te osobe koje ni nesluti da vam se ni najmanje ne dopada. Verovatno je poslednje što bi ste želeli da vas neko zavlači. Zato na najljubazniji mogući način "uvijte u mašnicu" da vam se ne sviđa.

2. Skratite dejt

Ako postane nepodnošljivo neprijatno uvek možete pronaći izgovor za skraćivanje tog susreta. Iznenada ste se setili da imate nedovršenog posla koji do sutra ujutro jednostavno mora biti gotov ili ste kod kuće zaboravili lek, koji morate da pijete u određeno vreme.

Osigurajte se na najefektiniji način: pre nego što krenete dogovorite se sa prijateljem da vas pozove na mobilni u određeno vreme, kako bi ste mogli da odglumite neku hitnu situaciju i odete u elegantnom stilu . Još bezbojlnije: na svom telefonu pritisnite dugme za "fake call", pa se iznenađujte do mile volje.

3.Pričajte o bivšoj ljubavi

I sami znate koliko iritantno može biti kada on priča o bivšoj devojci bez obzira bila priča pozitivna ili negativna. Spominjanje bivših ljubavi dokaz je nesigurnosti i nepristojnosti prema drugoj strani i najefektniji način da druga strana shvati kako nema smisla nastavljati kontakt.

Izvor: She.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.