Nedeljni horoskop (20.8 - 27.8)

OVAN

POSAO:Prevelika napetost na poslu,čeka vas dosta toga.Morate da imate bolju saradnju sa osobama u okruženju i autoritetima.novac vas očekuje sredinom nedelje.

LJUBAV:Emotivno ste zadovoljni.Partner vas prati i sluša vaše savete.Samo napred,vi ste veliki organizator.Slobodni Ovnovi mogu očekivati od utorka zanimljivo poznanstvo.

ZDRAVLJE:Pazite na pritisak.

BIK

POSAO:Novac krajem nedelje,treba vam ubrzanje,sori ste.

LJUBAV:Slobodni Bikovi moraju da se obuzdaju.Na sve strane poznanstva,a ništa konkretno da se desi.Koristite vašu harizmu,istrajnost i dobru procenu.Bikovi u vezi imaju lep period posebno ako su na odmoru.Promena mesta boravka pojačava raspoloženje u vezi.

ZDRAVLJE:Česte alergije grla.


BLIZANCI

POSAO:Dobar period za sve pripadnike znaka.Novi projekti i početak saradnje sa jednom Vagom koja može da unapredi posao.

LJUBAV:LOVE is in the air,kaže jedana pesma,ali za vas nije samo pesma već i stvarnost.Potrudite se više,oslobodite svoju dobru energiju.Iskoristite ovu plodnu nedelju.

ZDRAVLJE:Nervoza i česta nesanica.

RAK

POSAO:Opterećeni ste previše privatnim poslom.Potrebno je da se opustite kako bi vam krenulo.Stvarate nesvesne blokade sami sebi.Novac od četvrtka.

LJUBAV:Interesantan period za sve koji su usamljeni.Poziv od osobe koja je već bila sa vama.Popravite karmu prošlosti.Rakovi u braku ili vezi mogu da očekuju poklon od drage osobe.

ZDRAVLJE:Osetljiv stomak i žuč.

LAV

POSAO:Teška nedelja.Loša komunikacja.Prevelika napetost.Prijatelj vam pomaže od sredine nedelje,dobijate nov posao,nova nada za novi početak.

LJUBAV:Sreda i četvrtak mogu biti teži dani,ali strast je vaše oružje kojim pobeđujete nesuglasice u ljubavi.Slobodni imaju šansu za poznanstvom od srede sa osobom koja radi poslove vezane za trgovinu,turizam.

ZDRAVLJE:Pad raspoloženja.

DEVICA

POSAO:Imate period koji morate da pretrpite.Niste raspoloženi,ali prijatelj će vam pomoći oko zarade.Novi posao ili završetak onog što ste započeli biće regulisani tokom nedelje.Pokažite više volje i optimizma.

LJUBAV:Sačekajte kraj nedelje,sprema vam se iznenađenje.

ZDRAVLJE:Treba da posetite doktora,vi ste neko ko mora da vodi računa o svom zdravlju.Potrebno kretanje.

VAGA

POSAO:Vi sve možete kada se pokrenete.Sam početak nedelje donosi dinamiku na poslu i samom kontaktu sa ljudima,što vam pomaže da se pokažete u pravom svetlu i uspete u svojoj nameri.Novac vam stiže tokom cele nedelje,u zavisnosti posla kojim se bavite,po malo.

LJUBAV:Niste sami,to je najvažnije za jednu Vagu.Kraj nedelje vam može biti malo zatvoren energetski za emociju,ali sve dane imate dobre za ljubav.

ZDRAVLJE:Manje alkohola.

ŠKORPIJA

POSAO:Uspevate da izađete iz krize i dobijate nove poslove ukoliko ste bili bez istog.Zaposlenima je savet da imaju bolju komunikaciju sa saradnicima,pojačana nervoza.

LJUBAV:Imate dovoljno snage da jednoj Devici kažete koliko vam je stalo do nje.Opustite se i pokažite svoju strast,svoju moć.

ZDRAVLJE:Možete imati manju upalu,infekciju.

STRELAC

POSAO:Puni ste ideja i energije.Nemate tenziju,posebno pred kraj nedelje kada vas čeka novac i nov plan za dalji napredak.Pomoć imate od Škorpije,Vage ili Bika.

LJUBAV:Vi ste neko ko zna da uživa i svoj život lepo organizujete.Prava emocija će već doći...Oni koji su u vezi idealan period da odu na izlet ili par dana na planinu.

ZDRAVLJE:Važan je način ishrane,skloni ste gojenju.


JARAC

POSAO:Isčekujete jedan poziv osobe koja je rođena u znaku Ribe,Škorpija ili Vaga.Sa njima treba da napravite dobru saradnju jer će vam dalje biti važno za posao i novac.Dobar period već od utorka.

LJUBAV:Neko se plaši da vam izjavi ljubav.Pokrenite vi prvi korak,potrebno je.Osoba ili je neiskusna dovoljno za vaše standarde ili previše zaljubljena.

ZDRAVLJE:Preterana iscrpljenost daje pad imuniteta.

VODOLIJA:

POSAO:Mesec u Vagi vam može doneti dobru saradnju sa saradnicima tokom početka nedelje.Imaćete kraći put koji obećava veću zaradu ili bar ugovor koji će omogućiti dobru zaradu.

LJUBAV:Mogućnost tajne ljubavi,ali neće trajati dugo.Savet da se previše ne opuštate i ne idealizujete,to samo izazov.

ZDRAVLJE:Vremenske prilike mogu da vam poremete pritisak i raspoloženje.

RIBE

POSAO:Prezaposlenost.Morate da se odmorite.Preterujete u radu.Nije vam potrebno.Imate dobar posao od četvrtka koji može da zadovolji vaše kriterijume.

LJUBAV:Usamljeni imaju dobru nedelju za izlaske i poznastvo koje obećava.Oni koji su u vezi muči ljubomora,ali bez razloga.

ZDRAVLJE:Potrebno je da se krećete.Iskoristite lepo i sunčano vreme.

Pogledajte još