Ponovo 17

Šta biste uradili da dobijete drugu šansu za život? U klasi 1989. Majk O Donel je zvezda na srednjoškolskom košarkaškom terenu sa svojim kolegom koji je na mestu selektora školskog kluba sa svetlom budućnošću na dohvatu ruke. Ali , umesto toga, on se odlučuje da odbaci sve kako bi život posvetio svojoj devojci Skarlet i bebi za koju je upravo saznao da će dobiti. 

Skoro 20 godina kasnije, dani slave su definitivno iza njega. Njegov brak sa Skarlet se raspao, propustio je unapređenje na poslu, njegova deca tinejdžeri misle da je gubitnik, i biva primoran da pređe kod svog najboljeg druga iz srednje škole, bubalice, Neda koji je postao milioner. 

Ali, Majku se pružila još jedna šansa kada se nekim čudom vratio u vreme kada je imao 17 godina. Nažalost, Majk možda izgleda kao da ima ponovo 17, ali njegov stil tridesetogodišnjaka deluje potpuno jadno za doba školske generacije 2009. U pokušajima da povrati svoje najbolje godine, Majk bi mogao izgubiti sve najlepše stvari koje su mu se ikada desile.

 

Pogledajte još