Plaža na kojoj svi rade "ono" - postoji, i to u našem komšiluku!

Voajeri, egzibicionisti, turisti iz celog sveta koji uživaju u nesputanom seksu... tamo nema čega nema, a još kad se tome dodaju brojni rovinjski seks klubove, čini se da ovaj istarski biser nije bez razloga upisan na svetsku kartu seks turizma, piše Dnevnik.hr koji je objavio ekskluzivni snimak In Magazina, sa plaže "gde se vodi ljubav uzduž i popreko".

"Na toj plaži se nalazi oko dvadesetak parova, a stotinak je onih koji mastrubiraju. Ta plaža nema tuševe, nema WC, nema kante za đubre, totalno je nehigijenska, a takve plaže bi morale imati višu higijenu nego sve ostale“, kaže Đurđica Maršić, predsednica Udruženja za promicanje seksualnih slobodna.

Jedan gost te plaže kaže da "ne postoje službena pravila ponašanja, ali ona su vrlo jednostavna. Svi mogu da učestvuju. Ako se neko odluči da se priključi polnom odnosu, treba samo da pita i ako mu se odobri, počinje igra.“

Dnevnik.hr piše da mnogi tu plažu koriste i za prodaju seksualnih usluga, a plaža je poznata i gej parovima. Naziv plaže je Punta Križa, ali je nazivaju i Sodomom i Gomorom jer se na njoj svakodnevno nekoliko stotina posetilaca javno prepušta seksualnim aktivnostima.

Pogledajte još