Najveći "Vogue" ikada - na 916 strana!

Dosada je ovaj rekord držao isti magazin, i to njegovo jesenje izdanje iz 2007. godine koje je imalo 840 stranica i bilo teško čak 2.27 kg.

Povod ovom svojevrsnom obaranju spostvenog rekorda je taj što ovaj čuveni modni magazin ove godine slavi 120 godina postojanja.

Septembarsko izdanje "Vogue"-a će se na kioscima u Americi pojaviti 31. avgusta, a na naslovnoj strani će se pojaviti kontroverzna Lady Gaga koja će na fotkama nositi sirena haljinu boje fuksije kreatora Marka Džejkobsa u boje fuksije, a koju je stilizovala Grejs Kodington, dok je fotografije radio čuveni dvojac Mert & Marcus.

PR ove "biblije stila i mode" je izjavio da će se u septembarskom broju naći čak 658 stranica oglasa, piše sajt "Fashionista", a prenosi "24sata.hr".

Takođe, u čast jubileja, uredništvo je izabralo "Vogue-ovih 120", odnosno 120 ljudi iz modne industrije mlađih od 45 godina koji su vratili modu u život.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU SEPTEMBARSKOG VOGUE-a

Ekskluzivni broj sadrži modne editorijale Normana Jean Roya i to sa: Riccardom Tiscijem (s Rooney Marom), Rafom Simonsom (s Diane Kruger), Sarah Burton, Christopherom Baileyem i Stellom McCartney (s Karen Elson, Stellom Tennant i Claudiom Schiffer), Lazarom Hernandezom, Jack Mccolloughom, Kate Mulleavy, Laurom Mulleavy, Davidom Nevilleom, Marcusom Wainwrightom, Peterom Coppingom i Erdemom Moraliogluom (s Emiliom Clarke i Ruth Wilson), Nicolas Ghesquiereom (s Kristen Stewart), Olivierom Rousteing, Josephom Altuzarrom i Anthonyjem Vaccarellom (s Chanel Iman, Kate Upton i Candice Sanepoel) te Peterom Dundasom (s Caroline Trentini).

Inače, "Vogue-ov "september issue" iliti septembarsko izdanje je uvek bio najvažniji broj za ovaj modni magazin jer donosi pregled cele sezone jesen/zima, nagoviešta i diktira trendove, a time i privlači najviše oglašivača,

Pogledajte još