Najveća Internet robna kuća na Balkanu: Odigledolokomotive.rs

"Stalno sam slušao od prijatelja da je kupovina preko Interneta, najbolji način da se uštedi vreme i novac. Veliko nepoverenje koje sam imao prema toj vrsti kupovine (Da li će stići proizvod koji sam naručio, da li će biti u plavoj boji, da li ću moći da ga zamenim ako mi ne odgovara ), bila je najveća prepreka da se usudim da naručim proizvod. Kada sam se najzad odlučio na taj čin i dobio proizvod, kako sam i poručio, sa računom i garancijom po povoljnijoj ceni nego u prodavnici, shvatio sam da je ovaj način kupovine daleko najpovoljniji i najjeftiniji. Sada većinu proizvoda koje mi trebaju naručujem preko Interneta." - Ovo su reči prosečnog korisnika Interneta u Srbiji, kome su novine, kao što je kupovina preko Interneta, do skora bile totalno nepoznate.

(old_image)

Jedna od prodavnica sa kojima smo razgovarali o pogodnostima Internet kupovine je www.odigledolokomotive.rs . Prodavnica se isključivo bavi prodajom i isporukom robe na kućnu adresu preko Interneta. Na pitanje ZAŠTO je jednostavnije i jefinije kupovati preko Interneta, odgovorili su nam sledeće:

1.) Udobnost pri kupovini: Gde još možete da kupite proizvode i ne čekate u redu, ne tražite mesto za parking i ne gubite vreme. Online prodavnica www.odigledolokomotive.rs daje priliku da kupujete 24 h dnevno i dobijete proizvod na kućnu adresu za par dana. Ako ne uspete da naručite proizvod preko sajta, možete poručiti i telefonom 018/576-705, 018/576704, 018/575773.

(old_image)


2.) Veliki izbor proizvoda:
Izbor proizvoda u ponudi je mnogo veći od izbora u prodavnicama. Na jednom mestu možete pronaći veliki broj brendova i proizvoda bez gubljenja vremena i novca. Koliko puta se desilo da potrošite i vreme i novac lutanjem po lokalnim prodavnicama i marketima i da na kraju ne pronadjete odgovarajući artikal. A sve ste to mogli da uradite za 10 minuta na sajtu gde štedite dragoceno vreme i novac.

3.)Sigurnost pri kupovini: Svaki proizvod koji naručite na našem sajtu, biće Vam isporučen sa računom i garancijom, a u slučaju da Vam se ne svidja možete ga vratiti ili zameniti, ako ga niste koristili. Totalna sigurnost povraćaja proizvoda je garancija da možete sasvim slobodno kupovati na našem sajtu www.odigledolokomotive.rs.

(old_image)

Sve ovde nabrojane pogodnosti, kako su nam rekli u www.odigledolokomotive.rs garantuju da kupovina preko Interneta sigurno štedi vreme i novac. Kako kažu, dovoljno je za početak, da naručite neki jeftiniji proizvod i sačekate da vidite kako će proći isporuka. Ako se uverite da je sve u redu, onda možete normalno da naručujete i skuplje proizvode.

Ovakav način poslovanja, koji je do pre par godina bio nepoznat u Srbiji, otvara velike mogućnosti Srpskoj privredi da plasira robu sa smanjenim troškovima poslovanja. Nadamo se i da će Država Srbija, podržati ovakve projekte, koji zasigurno doprinose ekonomskom razvoju Zemlje.

(old_image)
Pogledajte još