Teško je obećati trofej

ZLATIBOR, 21. avgusta 2012. (Beta) - Najveće pojačanje košarkaškog kluba Crvena zvezda ove sezone Igor Rakočević rekao je u utorak da je vrlo teško obećati trofej, ali da će njegova ekipa biti maksimalno posvećena tom cilju.

"Vrlo je teško obećati trofej jer se ne zna šta će se desiti tokom sezone. Moramo biti maksimalno posvećeni i samo nam mora biti u glavi želja da damo sve od sebe. Naša sredina je specifična, teško je igrati jer je ogroman pritisak bilo koji sport da je u pitanju, ali sam se već posle 10 dana navikao", rekao je Rakočević beogradskim izveštačima na Zlatiboru, gde se crveno-beli nalaze na pripremama.

Rakočević je kazao da želi da ostane u klubu i posle igračke karijere, ali da još ne razmišlja o tome jer je fokusiran na svoje nastupe.

"Za sada sve izgleda fenomenalno, pravi potez sa obe strane je što sam došao. Plan je da ostanem u Zvezdi i kada završim karijeru. Već sad učim kako to rade ljudi u klubu, ali sam sada maksimalno fokusiran na igračku karijeru. Imamo jako veliki igrački kvalitet, dosta dobrih igrača, stranac je odličan, samo još da se lepo uklopimo, na čemu intenzivno radimo", kazao je Rakočević.

Rakočević je istakao da nije bitno da li će kapiten crveno-belih predstojeće sezone biti on ili Vuk Radivojević, koji je do sada obavljao tu funkciju.

Rakočeviću je ovo treći put da oblači crveno-beli dres.

Pogledajte još