Raša Bukvić "umire muški" sa Brusom Vilisom

Raša Bukvić, koga se domaća publika seća iz popularne TV serije “Cvat lipa na Balkanu”, sigurnim koracima grabi ka Holivudu, budući da ćemo ga već početkom 2013. gledati zajedno sa Brusom Vilisom u novom nastavku kultne akcije “Umri muški”.

Ovo nije prva Bukvićeva prva uloga u jednom blokbasteru jer je već igrao u “Largo Vinču”. Krajem novembra Bukvića očekuje još jedna internacionalna premijera francuske drame “Tri sveta”.

Nova avantura policajca Džona Meklejna dešava se u Rusiji, gde će lik, koga već peti put zaredom tumači Brus Vilis, otputovati kako bi spasao svog sina iz kandži terorista.

U velikoj ekipi poznatih imena, među kojima su osim Vilisa i supermodel “Victoria's Secret” Ana Vjalicina, te zvezda “Bekstva iz zatvora” Amauri Nolasko, Raša Bukvić će biti na strani loših momaka, u ulozi Alika.

Snimanje “Umri muški 5” počelo je krajem aprila u Budimpešti na više lokacija, između ostalog i na stazi Hungaroring, gde se vozi "Formula 1“, te vojnom objektu Hajmasker i u samom centru grada, i potrajalo je sve do pred kraj maja.

Ekipa se zatim preselila u Beograd, gde je snimanje proteklo u najvećoj tajnosti.

Kako je “Blic” ranije pisao, Vilis je prvo u tajnosti u januaru posetio neke od lokacija na kojima je planirano snimanje u Beogradu. Nagađalo se da će se neke od akcionih scena snimati u nekadašnjem Centralnom zatvoru, kao i oko glavne Železničke stanice, ali su se producenti potrudili da sve ostane pod velom tajne do samog kraja.

Izvor: Blic

Pogledajte još