Pogled zvani seks: 50 nijansi Aleksandera Skarsgarda (VIDEO)

Mnoge devojke bi iz mesta kupile i muški parfem ako tako miriše čovek koji ga reklamira. Posebno kada je taj čovek (i to kakav čovek!) glumac Aleksander Skarsgard - Šveđanin kome Holivud (čitaj: žene) "jede iz ruke" kada se pojavi sa svojim zavodljivim pogledom, telom atlete i dečačkim šarmom.

Naravno da ne čudi što je Kelvin Klajn izabrao upravo Sakrsgarda kao glavnu zvezdu kampanje za novi muški parfem "Encounter" (Susret), jer malo ko bi ostao imun na susret sa najseski TV vampirom iz serije "True Blood". Deo promocije parfema je i ovaj kratki film (zapravo, stajliš duga reklama) koji je režirao Fabijen Baron, a u kome se Skarsgardu "pod kišom seksipila" pridružuje holandski model Lara Stoun.

Svaki kadar jedan pogled zvani seks Aleksa Skarsgarda. Publici nikad dosta toga. On to zna, pa što i da ne iskoristi u kratkom filmu/reklami koja košta skuplje nego dobar deo filmova koje je Aleks snimio u Švedskoj. A sve u nijansama sive, on opasan... Hm, da li to Aleks vežba za ulogu Kristijana Greja u filmu "Pedeset nijansi - Siva"? Nadajmo se da je ta situacija, jer mnogi bi voleli da ga vide u toj seksi ulozi.

Pogledajte još