Janković: Zvezda nikada nije autsajder

"Nalazimo se pred velikom utakmicom, dolazi nam protivnik sa dobrim timom iz jednog od fizički najčvršćeg šampionata. Crvena zvezda, međutim, uvek ima obavezu više u Evropi, s obzirom na ime koje ima. Zvezda je za Francuze šampion Evrope i oni jako dobro znaju šta to znači", rekao je Janković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Novi trener crveno-belih, koji je juče preuzeo ekipu od Roberta Prosinečkog, kazao je da će učiniti sve da što bolje pripremi igrače za sutrašnji meč četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Moramo da budemo agresivni i da izbegnemo neke direktne greške. Želim da svaki igrač odradi najbolje što može ono što se dogovorimo u svlačionici. Bordo je fizički jači, ali to ne znači da moramo u svakom trenutku da budemo inferiorni. Neću da pričam da ćemo da napadamo i 'gazimo', ali možemo da izađemo mnogo pametnije i čvršće iz ove utakmice. Nismo totalni autsajderi",
kazao je Janković.

On je rekao da je juče gledao neke snimke Bordoovih utakmica i da će to učiniti i danas i dodao da s obzirom na kratko vreme u klubu ne treba očekivati neke spektakularne promene u timu.

Odbrambeni fudbaler Zvezde Nikola Maksimović i vezista Luka Milivojević sinoć nisu trenirali zbog povreda, a trener crveno-belih je dodao da ih danas očekuju dodatna testiranja posle kojih će znati da li će moći da igraju u četvrtak.

Vezni fudbaler Zvezde Miloš Dimitrijević rekao je da beogradski tim čeka izuzetno teška utakmica.

"Na nama je da se što bolje koncentrišemo kako bismo pokušali da ostvarimo povoljan rezultat pred revanš. Bio bih zadovoljan isključivo sa pobedom", rekao je Dimitrijević.

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski kazao je da još nije poznato da li će utakmica početi u 20.45 ili 21.00 i da će ta odluka biti doneta danas.

Beta

Pogledajte još