Tinejdžer promenio pol za 70.000 dolara da bi ličio na Britni Spirs

Nekada Kodi iz Ohaja, danas je transseksualac Kara Hejs (26) - glumica koja je još sa 16 godina promenila pol kako bi ličila na pop princezu Britni Spirs.

Tokom svojih tinejdž-godina Kodi, a danas Kara, je toliko bila opsednuta Spirsovom da je platila čak 70.000 dolara za niz estetskih operacija kako bi postigla karakteristične crte lica popularne pevačice.

Iako i ovo zvuči kao dovoljno velika opsednutost, Kara se nije tu zaustavila, već je i obrijala glavu isto kao i Britni kada se borila sa depresijom u najlošijoj fazi u njenom životu.

Međutim, Kara i Britni imaju nešto zajedničko. Naime, dok je bila mala Kara je padala u depresije do te mere da se ofarbala u crveno poput Britni u jednom od njenih spotova. Kada su je roditelji odveli kod lekara, on je zaključio da je Kodi zapravo "devojka zarobljena u telu mladića".

I tako je Kodi, sa 14 godina, hormonskom terapijom pokrenuo svoju transformaciju u žensko, a 2002. godine je potpuno promenio svoj izgled tako što je promenio pol, ugradio silikone i uradio niz drugih intervencija kako bi što više ličio na Spirsovu.

Ostvarenje sna je Kodija, odnosno Koru, koštalo 70.000 dolara. Ako je to cena sreće, onda i nije mnogo, zar ne?

Pogledajte još