Promena trenera je mač sa dve oštrice

BEOGRAD, 22. avgusta 2012. (Beta) - Trener fudbalera francuskog Bordoa Fransis Žilo rekao je u sredu da to što je Crvena zvezda promenila trenera dva dana pred utakmicu sa njegovom ekipom može značajno da utiče na ishod i da ne zna da li je to dobro ili loše za njegov tim.

"To što je Zvezda promenila trenera može značajno da utiče na njen intenzitet. Videćemo da li će to da biti pozitivno ili negativno za moju ekipu, ali je svakako mač sa dve oštrice. To će da unese mnogo nesigurnosti i postoji faktor iznenadjenja. Naš adut je samopouzdanje jer smo dobro završili prošlu i počeli ovu sezonu", rekao je Žilo novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Zvezda će u četvrtak dočekati Bordo u prvoj utakmici poslednjeg, četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Bordo je prošlog vikenda u prvenstvu Francuske igrao protiv Rena, koji je pre godinu dana eliminisao beogradski klub u istoj fazi takmičenja, i pobedio sa 1:0.

Žilo je kazao da se kod igrača i članova stručnog štaba Rena nije raspitivao o crveno-belima i da sa njima "nije imao nikakav kontakt".

Prva utakmica četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa izmedju Zvezde i Bordoa igraće se u četvrtak u 21.00 na stadionu u Ljutice Bogdana.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.