Raskid u stripu: Nema više Supermena i Lois Lejn?!

Ako ste pomislili da sledeća vest o raskidu nekog poznatog para stiže iz glumačkog ili pak muzičkog sveta, varate se. Novi par koji nije prošao slavno dolazi iz sveta stripa.

Do sada neprikosnoveni par, Supermen i Lois Lejn, više nisu u vezi. U novom izdanju stripa “Liga pravde” Supermen je u vezi sa junakinjom Vonder Vumen.

DC Comics” koji stoji stoji iza pomenutog stripa, već je u nekoliko prethodnih izdanja najavljivao kraj srećne veze i uspon nove romanse. Supermen i Vonder Vumen flertovali su kao nikada ranije a kao rezultat toga stigla je i nova naslovna strana na kojoj poziraju zajedno.

Da ovo neće biti još jedna maniuplacija strip crtača kako bi privukli veći broj kupaca tvrdi izvor časopisa “Entertainment Weekly”: “Ovo je novi status kvo. Ovaj par će uzdrmati svet strip junaka."

Zanimljivo je da su se u izdanju stripa o Betmenu "The Dark Knight Strikes Again" pojavljuje junakinja Lara, poznatija i kao Supergirl, koja je ćerka Supermena i Vonder Vumen.

U međuvremenu, kompanija Vorners angažovala je pisca koji će napisati scenario za film "Liga pravde" u kome će na jednom mestu snage u borbi protiv zla udružiti Betmen, Supermen, Grin Lantern i Vonder Vumen.

Izvor: B92

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.