Da li je on muškarac za život u dvoje?

Kako doneti tako važnu odluku u životu? Evo nekoliko saveta.

Svaki muškarac koji je dobro negovan, zgodan i ima dobar smisao za humor može se činiti privlačnim, barem u početku.

Ali zapamtite jednu stvar, susret s nekim koji traje nekoliko večernjih sati i svakodnevni zajednički život su dve potpuno različite priče.

Kada odlučujete o braku s muškarcem, postoji puno stvari na koje biste trebali pripaziti, piše stranica Healthyndbeleoved.com.


Spremnost na kompromise

Muškarac mora biti spreman na kompromise. Nije nužno da vi i vaš muškarac imate isti ukus, hobije i interese. Ako muškarac s kojim ste u vezi uvek želi da ide svojim putem, odnosno uvek sam odlučuje o restoranima u kojima ćete večerati, filmovima koje ćete gledati, odnosno nameće vam svoje interese i nema razumevanja za vaše, pred vama je osoba s kojom neće biti puno dogovora u budućnosti. Ako je to slučaj, razmislite o svojoj vezi.


Briga i uvažavanje

Za one koji se pitaju koji je najvažniji znak dobrog muškarca, odgovor leži u brižnom i uljudnom odnosu prema ženi. Takav čovek nikada neće povrediti osećaje svoje žene. On će biti odan, brižan i veran.

Pokazaće interes za ono što žena radi i daće joj svoju nepodeljenu pažnju. Dakle, primetite li da muškarac ne može podneti kad vam oči zasuze, ako je osetljiv prema vama i vašim osećajima, razume vaše izgovorene i neizgovorene reči, onda je on muškarac kakav vam treba.

Inteligencija i odgovornost

Inteligencija i odgovornost dve su osobine koje morate tražiti u svakom potencijalnom partneru. Muškarac bi trebao da bude inteligentan i dovoljno odgovoran da preuzme brigu o sebi i svojoj porodici, trebao bi da zna u kojem se smeru profesionalno kreće, kako da kontroliše svoje postupke, reči i mogući bes. Ako uočite ove osobine u muškarcu, vi ste na pravom putu!

Optimizam i vedrina

Nikad ne znate šta život sprema za vas u budućnosti. Iako će biti mnogo uspona i padova, dobro je planirati budućnost. Stoga je važno biti uz muškarca koji je temperamentan, ima pozitivan stav prema životu i vedrog je raspoloženja.

S takvom je osobom puno lakše se suočiti sa svim problemima koje život može doneti. Ako vam se čini da vaš muškarac zna da se izbori sa problemima na najbolji mogući način, a da ne potone u nesreći i ne pokušava u njoj utopiti i vas, onda je on prava osoba za vas.

Ovo su samo neki znakovi koji ukazuju da imate posla s dobrim muškarcem. Ako mislite da vas vaš čovek voli, da vam je veran, brižan i, ukratko, da ima srce, a u isto vreme je inteligentan, samopouzdan i odgovoran, našli ste svoju dobru polovinu.

I još nešto, kada odlučujete o muškarcu s kojim nameravate da provedete život, nemojte žuriti. Upoznajte ga temeljno, jer na to imate pravo.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još