Zaista Madness: Pevač na Vikipediji saznao za očevu smrt

Poznati pevač grupe Madness - Sags nije znao da je njegov otac, koji ga je napustio kada je imao samo tri godine, preminuo od posledica konzumiranja droge, dok tu činjenicu nije pročitao na Vikipediji u članku o sebi.

Graham Mekfirson poznatiji u svetu muzike kao Sags u svom šouu "Suggs: My Life in Words and Music" ispričao je kako je saznao da mu je otac preminuo.

- Jedan od mojih prijatelja me pitao da li sam ikad čitao o sebi na Vikipediji. Onda sam potražio šta ima. Pisalo je da je moj otac umro 1975, sa samo 40 godina. Problem je u tome što je ovaj veb sajt znao više o meni i mom životu, nego ja - rekao je pevač.

On je objasnio da je nakon toga kontaktirao čoveka iz produkcijske kuće, i da je tako dobio odgovore. Saznao je da se njegov otac ponovo venčao.

- Nije imao dece, tako da je pala u vodu moja nada da imam polusestru ili polubrata. Šteta je što je umro kad sam imao samo 15 godina, u trenutku kad sam tek osnovao bend. Da je bio živ još nekoliko godina, bio bi ponosan, i upoznali bismo se, ali nije bilo suđeno - kaže Mekfirson.

Neverovatno, zar ne?

Izvor: Blic

Pogledajte još