Nemamo imperativ i to nam povećava šanse

NOVI PAZAR, 25. avgusta 2012. (Beta) - Fudbaler Novog Pazara Enver Alivodić rekao je u subotu da će njegova ekipa pokušati da ostane neporažena u domaćem prvenstvu, iako će u nedelju u trećem kolu Super lige Srbije ugostiti Crvenu zvezdu.

"Bilo bi neozbiljno da pretimo Crvenoj zvezdi, ali pred nama je utakmica u kojoj ne možemo mnogo da izgubimo i mislim da to povećava naše šanse. Bićemo hendikepirani zbog izostanka podrške sa tribina, ali i tu ćemo imati dodatni motiv da obradujemo sve kojima je Novi Pazar u srcu", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

Sutrašnja utakmica, kao i duel petog kola izmedju Novog Pazara i Spartaka, igraće se pred praznim tribinama Gradskog stadiona, zbog kazne koju je novopazarskom superligašu izrekla Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

"Tužno je igrati bez publike, ali tu ništa ne možemo da promenimo. Lično, ne bih imao ništa protiv da odigram na nivou mojih prethodnih partija protiv crveno - belih, a rezultatski bih voleo da se ponovi maj 2010. godine. Tada sam sa BSK-om slavio na Marakani sa 3:1", kazao je Alivodić.

On je ocenio da je Crvena zvezda protiv Bordoa (0:0) pokazala da poseduje kvalitet i da je brzo konsolidovala redove posle prošlonedeljnog remija sa Radom (2:2) na svom terenu.

Pogledajte još