Berni Eklston se tajno oženio sa 46 godina mlađom Brazilkom

Vlasnik Formule 1, Berni Eklston, u tajnosti se venčao sa Fabijanom Flosi, lepoticom iz Brazila koja je od njega mlađa čak 46 godina. Bernijeve ćerke Tamara i Petra nisu prisustvovale ceremoniji, koja je pre dve nedelje održana u planinskoj kolibi u Švajcarskoj.

Iako je nakon razvoda od Slavice Radić izjavio da se više nikada neće ženiti, Berni Eklston (81) je ponovo stao na ludi kamen. Njegova nova izabranica je Fabijana Flosi (35), sa kojom se verio u aprilu, poklonivši joj prsten vredan 127.000 evra.

Venčanje je održano u Bernijevoj planinskoj kolibi u Švajcarskoj, gde je često odsedao tokom zime. Ceremoniji su prisustvovali samo članovi najuže porodice i bliski prijatelji, ali Eklstonove ćerke Tamara i Petra se nisu pojavile, prenosi "Dejli mejl".

Tamara, koja je pre mesec dana raskinula veridbu sa Omarom Kijamijem i od tada živi kod sestre, uopšte nije pominjala očevo venčanje. Zaljubljenica u Tviter nije imala nikakvih komentara tim povodom, a na društvenoj mreži je samo napisala: "Izvinjavam se što sam u poslednje vreme tiha."

Ona je u maju naglasila da neće prisustvovati svadbi svog oca, iz poštovanja prema majci Slavici, sa kojom je Berni bio 24 godine u braku. Tamara se još više naljutila kada je čula da će ceremonija biti održana u planinskoj kolibi u kojoj je ona želela da se uda.

Berni Eklston i Fabijana Flosi upoznali su se u Brazilu, gde je ona radila kao potpredsednik marketinga Formule 1. Vezu su započeli 2009. godine.

Izvor: Blic

Pogledajte još