Tužno: Mladu udavila venčanica

Marija Pantazopulos (30) utopila se nakon što je pala u reku Uaro dok je pozirala u venčanici na steni pored vodopada Dorvin, severno od Montreala.

U okviru sve popularnijeg rituala “Baci venčanicu”, novopečene mlade poziraju u svojim venčanicama i zabavljaju se tako što ih malo-pomalo uništavaju.

Marija se udala u junu i, kako kažu njeni prijatelji, nije želela da čuva venčanicu u kutiji u ormanu. Govorila je da želi da se ludo provede u njoj i sačuva predivne slike za uspomenu.

- Obukla je venčanicu i rekla: "Slikaj me dok plivam u jezeru". Ušla je u vodu, a haljina joj je otežala od vode. Izgubila je ravnotežu i pala u reku. Sve sam učinio da je spasem - ispričao je fotograf Luis Pagakis za CTV Montreal.

Kako je saopštio predstavnik policije, mlada žena se slikala u vodi dubokoj tridesetak centimetara, kada joj se deo venčanice pokvasio i znatno otežao.

Oko dva i po sata kasnije, njeno beživotno telo pronađeno je stotinak metara dalje, na dubini od šest metara. Pronašao ga je čovek koji se iz hobija bavi ronjenjem i dobro poznaje okolinu.

Izvor: Blic

Pogledajte još