Guarana Foam fest: Junior Series & Serbian Stage

Dok se na mejn stejdžu budu smenjivali Aleks Gaudino, Arno Kost, Kurd Maverik, Ralf Gud i drugi, na drugom „Clubbing junior series“ stejdžu nastupiće Lion iz Bugarske, Kerkez iz Makedonije i Markyz i Italije uz domaću podršku, odnosno Predraga Janusa, Leu Dobričić, Vladimira Palika i druge.

Ništa manje kvaliteta muzika odjekivaće ispred „Serbian“ stejdža koji će pružiti priliku mladim i manje afirmisanim di džejevima izabranim putem zvanične Fejsbuk stranice Foam festa.

U okviru ovogodišnjeg Guarana Belgrade Foam Fest-a vaša omiljena clubbing ekipa vam donosi ono što ste tražili i iščekivali - "JUNIOR SERIES STAGE"!

(old_image)

Muzički magazin Clubbing.rs vam sa ponosom predstavlja "JUNIOR SERIES STAGE", koji je je nastao sa ciljem da promoviše neafirmisane DJ-eve, omogućivši im priliku da nastupaju rame uz rame sa iskusnijim kolegama.

Potrudićemo se da vam predstavimo nekoliko mladih muzičkih talenata, ali i obezbedimo vrhunske domaće i strane DJ zvezde koji će na sebi svojstven način pokazati mladim ljudima svoje umeće.

LINE UP:

DJ Lion (Bugarska)
DJ Kerkez (Makedonija)
DJ Markyz (Italija)

DOMAĆA PODRŠKA:

Predrag Janus
Lea Dobričić
Vladimir Palik [Respect DJs]
me Beer Belly [Respect DJs]
Ivan Radojević [031 Republic DJs]
Luka Vuković [031 Republic DJs]

Pogledajte još