To nema ni u "Pedest nijansi - Siva": Doživi 100 orgazama dnevno!

Retki medicinski poremećaj zbog koga doživljava čak do 100 orgazama dnevno Amerikanki Kim Remzi (44) seks, ali i život, je pretvorio u agoniju.

Sve što pored nekoga "prođe" i ne izazove baš nikakvu reakciju, tj. deo je svakodnevnog života, za Kim je "okidač" za orgazam. Pa tako, nju i najmanji pokret ili dodir dovode do vrhunca, a vožnja vozom ili autobusom započinju reakciju koju većina žena doživljava samo tokom seksa sa najvoljenijom osobom. A šta joj tek rade kućni poslovi? Samo Kim to zna i može da opiše...

Medicinski poremećaj "višestrukih neprekidnih orgazama" od koga pati Kim je zapravo genitalni poremećaj za koji doktori kažu da je posledica ciste na kičmi, koja je nastala nakon pada niz stepenice, koji joj se desio sa 10 godina.

- Druge žene se pitaju kako da dožive orgazam, a ja se pitam kako da ga zaustavim - rekla je Kim, inače medicinska sestra po profesiji, tabloidu "The Sun".

Dok žene žude za ovim nivoom seksualnog uzbudženja, Kim kad god joj se desi - a to je bar nekoliko desetina puta dnevno - pomisli samo "Oh ne opet".

Sa ovim problemom se Kim, kako piše "The Sun", prvi put susrela nakon seksa s momkom 2008. godine kada je, kako kaže, "imala konstantne orgazme četiri dana i mislila je da će da poludi".

- Čak sam probala i da sedim na smrznutom grašku - kaže očajna Kim.

Dok drugi sanjaju orgazme poput oni u knjizi "Pedeset nijansi - Siva", Kim se već sve to smučilo. Šta ti misliš? Koliko orgazama dnevno je dovoljno?

Pogledajte još