Nedeljni horoskop (27.8 - 03.9)

OVAN

POSAO:Imate dobar start ove nedelje.Partner sa kojim radite i sarađujete uvažava vaše ideje i posao kreće.Trošite više nego inače.Potrebno je da napravite red u svom novčaniku.Sreda važan poslovni dan.

LJUBAV:Ovnovi u braku mogu imati manji konflikt sa partnerom.Često vas izjeda ljubomora.Morate da radite na jačanju ličnosti,ne samo ega.Slobodni Ovnovi zapamtiće ovu nedelju po dobrim mestima zabave koje su posetili.

ZDRAVLJE:Pritisak.

BIK

POSAO:Vaša dugovanja postaju sada ozbiljan problem,ali ne zadugo.Prihvatite sugestiju prijatelja koji će vam sigurno pomoći da se izvučete iz dugova.

LJUBAV:Porodica na okupu je nešto što vas čini srećnim.Slobodni Bikovi vole noćni život ove nedelje.Upoznaćete jednu Škorpiju,Vodoliju ili Lava.

ZDRAVLJE:Osetljiv stomak.

BLIZANCI

POSAO:I dalje ste u oblacima i idejama.Imate snage da izdržite težak tempo rada,stoga imate i dobru zaradu ove nedelje.Osoba iz sazvežđa Raka vam može biti važna za posao.

LJUBAV:Dobar period za sve one koji veruju u ljubav ili bar povratak staroj vezi.

ZDRAVLJE:Raspoloženi ste i to vam štiti imuno sistem.

RAK

POSAO:Isčekujete odgovor dugogodišnjeg partnera koji ima velike planove sa vama ili bar tako ,,kaže,,.Važan dokumenat očekujte do srede.

LJUBAV:Često imate taj osećaj usamljenosti.U suštini volite društvo-ko bi to rekao,jedan povučeni Rak voli gužvu.Prihvatite poziv prijatelja,u nekoj grupi upoznajete jednu zanimljivu Vodoliju.

ZDRAVLJE:Latentna nervoza.

LAV

POSAO:Poboljšanje vas očekuje već od utorka.Vaš novčanik počinje da ima smisao.

LJUBAV:Živite između dve vatre.Posebno oni koji su u braku ili vezi nemogu da se obuzdaju od flerta.To vas ne čini srećnim.Slobodni imaju šansu za poznanstvo na splavu,restoranu,noćnom klubu..

ZDRAVLJE:Pomalo depresija.

DEVICA

POSAO:Teža nedelja za novi početak,ali dobra za nastavak saradnje sa Vagom ili Škorpijom.Novac preko prijatelja stiže,ne kroz regularan rad.

LJUBAV:Upoznajete osobu koja je ambiciozna i zahtevna,oni koji su u vezi ili braku moraju da vode računa o svojim navikama.

ZDRAVLJE:Često osećaj pada raspoloženja,kraj nedelje bolji za zadravlje.

VAGA

POSAO:Dobar period za sve koji misle da nešto menjaju u svom poslovanju.

LJUBAV:Sigurno razmišljete šta da radite kada neko pretera u svom ličnom izražavanju emocija- udvaranju.Vi imate odličan lek za to-jednostavno ga izvedete na večeru i on to sve plati.

ZDRAVLJE:Osećaj sigurnosti vam daje i dobro zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO:Neko ko vam je obećao nov posao će to obećanje i da održi.Imaćete i više zarade nego što ste ,,sanjali,,.Osoba koja je rođena u znaku Lava,Bika ili Ribe može da vam pomogne i poveže sa novim saradnicima.

LJUBAV:Možete da očekujete-neočekivano.

ZDRAVLJE:Dosta dobro zdravlje tokom nedelje.

STRELAC

POSAO:Osobe koje planiraju privatan biznis su u dobroj nedelji.Važno je da pokažete svoje menadžerske sposobnosti i elokventnost,pored urođenog optimizma,vere i faktora sreće koji retko ko ima.

LJUBAV:Vi se dobro osećate u svojoj koži ali isto tako imate dobrog partnera pored sebe koji vam pruža ljubav.

ZDRAVLJE:Potrebno vam je više aktivnosti na fizičkom nivou.

JARAC

POSAO:Ambicija vas ne napušta,pa ćete biti u prilici da zaradite i pokrenete posao koji je veoma važan kako za vas tako i za vaše saradnike.Dosta plodna nedelja za vaše sazvežđe.

LJUBAV:Slobodni Jarčevi imaju problem da se pokrenu.Kraj nedelje je povoljnije aspektovan da izađete iz kuće.Zauzeti imaju punu kuću gostiju,tako da će malo privatnosti faliti zaljubljenom paru.

ZDRAVLJE:Osećate uspavanost.Smeta vam promena vremena.

VODOLIJA

POSAO:Vaš zadatak nikad nije lak.Iako izgleda da sve rešavate kao madžioničar jednim potezom,nije tako. Duboko razmišljate i onda se pokrenete.Novac od sredine nedelje.

LJUBAV:Osećate da možete da se emotivno opustite i predate.To je velika stvar za ovaj znak koji obično jako teško pokazuje sentiment.

ZDRAVLJE:Ne podnosite tešku vrućinu.

RIBE

POSAO:Dobro vam ide.Imate dosta saradnika koji vas pre svega poštuju.Napravićete posao od sredine nedelje i očekujte novac u tom periodu.Bavite se nečim kreativnim.

LJUBAV:Mislite na jednu osobu.Niste sa njom imali ništa,ali vas je ona zaintrigirala.Verovatno je osoba rođena u zemljanom sazvežđu Bik,Devica ili Jarac.

ZDRAVLJE:Raspoloženi ste.Uživate pored reke,mora...

Pogledajte još