Katić: Boriću se svim srcem za Zvezdu

"Razgovori nisu dugo trajali. Sve se dogodilo manje – više iznenada i vrlo brzo od trenutka kada smo stupili u kontakt. Partizan je podmladio tim, Zvezda mi je ponudila odličan ugovor, na dve godine, sa fenomenalnom sportskom pričom i nadam se da ću u crveno – belom dresu nastaviti da se borim za trofeje… To mi je jedan od najvećih prioritet. Pre svega sam profesionalac… Donošenje takvih odluka nikad nije lak posao… Samo mi igrači znamo koliko neprijatnosti možemo da doživimo kada se prelazi iz Zvezde u Partizan ili iz Partizana u Zvezdu… Ipak, proveo sam lep period u Partizanu nikad neću zaboraviti sjajne dve godine tokom kojih sam osvojio pet titula… Nikad ništa drugačije neću reći o tom periodu."

Katić već zna kakav je stručnjak Milivoje Lazić.

"Bio sam u Partizanu kada je Milivoje bio pomoćni trener. Svedok sam koliko je njegovo znanje, znam koliko ozbiljno radi i da su se moji saigrači uverili u to već na pripremama. Iako je još rano mislim da imamo stvarno jak tim, prilično jak i pokriven na svim pozicijama. Uz dobar rad možemo mnogo da postignemo."

"Mogu da obećam da ću se boriti svim srcem, kao što sam to već činio i u Hemofarmu i u Partizanu. Drugačije ne umem", izjavio je Katić a preneo sportski portal Mondo.

Pogledajte još