Uplakana Karleuša ujedinjuje Srbe i Albance

- Kosovo je zakon. Razvalili smo večeras. Hvala svima za nezaboravno veče - napisala je na "Tviteru" Jelena Karleuša. posle koncerta kojem je prisustvovalo oko 3.000 ljudi.

"Alo" je objavio da poseduje video-snimak na kome se pojavljuje uplakana Jelena Karleuša prilikom povratka sa nastupa u Gračanici. Jelena je rado ispričala kakvu situaciju je zatekla u južnoj srpskoj pokrajini i kakav utisak je stekla.

- Koncert je bio fenomenalan. Zahvaljujem publici i organizatorima! Muzika ujedinjuje, muzika miri. Ovaj koncert je pokazao da je svim ljudima na Kosovu dosta zle krvi, dosta političke propagande! I jedni i drugi su me uveravali da ništa nije onako kako se piše u albanskim i u beogradskim medijima, a ja njima verujem. Doživela sam da me stariji Albanci pozdravljaju na čistom srpskom i stežu ruku u znak dobrodošlice, tako da sve što sam do sada mislila da znam o situaciji Kosovu u stvari ne znam. Niti ja, niti bilo ko iz Srbije. Prava istina je tamo - izjavila je Jelena i izrazila nadu da će se pojaviti političari koji će rešiti situaciju na Kosmetu i zameniti "diletante" koji su se time do sada bavili.

- Srpski narod tamo je divan, hrabar i poseban i nadam se da će se konačno naći ljudi u srpskoj politici koji će na pravi način pomoći da se problemi reše. Jedno je sigurno, do sada su se politikom Kosova bavili diletanti koji o situaciji u toj pokrajini ne znaju ama baš ništa. Sve je to politika, sve je to interes, na grbači svog naroda koji živi tamo - zaključila je pop diva.

Pogledajte još