Mudrinski: Dolaskom u Zvezdu ostvario mi se dečački san

"Presrećan sam. Ostvario mi se dečački san. Svi koji me poznaju, znaju da sam od malena zvezdaš... Sada je na meni da se radom izborim za mesto u timu i nadam se da ću uspeti da se odužim Zvezdi na poverenju", rekao je doskorašnji napadač Jagodine novinarima na promociji u novom klubu, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Mudrinski je kazao da kao član reprezentacije Srbije za igrače do 21 godine dobro poznaje trenera Aleksandra Jankovića, koji je selector te generacije, kao i neke od saigrača.

"Biće mi lakše da se uklopim i nadam se da će me novi saigrači dobro prihvatiti", dodao je on.

Predsednik Jagodine Goran Milanović juče je rekao da se za Mudrinskog interesovao i Zvezdin "večiti" rival Partizan, ali je mladi centarfor kazao da ne zna ništa o tome.

"Ne znam s kim je sve Jagodina kontaktirala. Moja želja je od početka bila da dođem u Zvezdu i drago mi je što se to ostvarilo", istakao je on.

Mudrinski će u novom klubu nositi dres sa brojem 91, a kazao je da je to, između ostalog, zato što je Zvezda 1991. godine postala prvak Evrope.

"Broj koji sam hteo je zauzet, pa sam se odlučio za 91 pošto sam rođen 1991. godine, a tada je i Zvezda postala šampion Evrope", kazao je Mudrinski.

Predstavnik Zvezde Goran Vasilijević rekao je da su crveno-beli godinu dana pratili igre Mudrinskog i da im je "drago što je on sada ovde".

Beta

Pogledajte još