Goli Čeda uzburkao strasti!

Kako prenosi Kurir u LDP kažu da je ovo skrivena strast njihovog lidera i da on već godinama planinari sa istom grupom – jednim Francuzom, dva Čileanca i Brazilcem, a da su se, osim na Akonkagvu, peli i na Monblan, kao i na vulkanski vrh od preko 6.000 metara na granici između Čilea i Argentine.

- Jovanović jeste bio prošle godine, u avgustu, u Južnoj Americi, osvajao je vrh Akonkagve. On planinari već godinama sa istom ekipom, njih petorica, a vežu ih zajednička interesovanja. Ta ekspedicija je trajala od sedam do deset dana. Tokom planinarenja je dobio i promrzline, i sad ih ima. To traje, ali nije strašno. Sad se odlično oseća, mnogo bolje nego pre tog puta – kažu u Jovanovićevoj stranci i dodaju da je ta slika napravljena na čak minus 35 stepeni Celzijusa, dok se presvlačio.

(old_image)

Utisci na Tviteru:

@celava_ti_mama Imam jedno pitanje za vas apropo ovih Čedinih fotki: ZAŠTO NISTE GLASALI ZA LDP, pobogu??! @mrljavacuzećemo kukuruza od Čedine žene pa ćemo klečati u ćošku ‏@strajakg Čeda Jovanović u Južnoj Americi zadobio promrzline na snegu. Pa ne bi ti taj sišao sa belog ni po cenu života. @maccxaponekad zamišljam da je LDP njuzleter izgleda ovako: 1) čeda na skijanju 2) čeda u skupim kolima FOTOGRAFIJE U ATTACHU. hihihi.

Ova zadovoljstvo košta 120 hiljada dolara , pa se postavlja logično pitanje da nije zbog skupih navika Čeda Jovanović bankrotirao?

Pogledajte još