Ne plašimo se Čelsija, ali ga poštujemo

BEOGRAD, 29. avgusta 2012. (Beta) - Fudbaler Atletiko Madrida Radamel Falkao rekao je u sredu da se njegov tim ne plaši Čelsija pred duel evropskog Super kupa, ali je istakao da je to ekipa koju moraju da poštuju.

"Čelsi je odličan tim koji morate da poštujete. Medjutim, mi ih se ne plašimo. Imaju neke odlične igrače koji mogu napraviti razliku na terenu, ali je potrebno da se mi fokusiramo na svoju igru. Imamo kvalitet da im napravimo velike probleme", rekao je Falkao španskim medijima.

Najbolji strelac Atletika je prokomentarisao i bivšeg igrača te ekipe, a sada fudbalera Čelsija Fernanda Toresa, za koga je ocenio da je jedan od najboljih napadača na svetu.

"Tores je fenomenalan napadač, jedan od najboljih na svetu. U poslednjim utakmicama postizao je lepe golove. Poštujem ga zbog svega što je učinio za fudbal", kazao je Falkao.

Utakmica izmadju pobednika prošlosezonske Lige šampiona Čelsija i osvajača Lige Evropa Atletiko Madrida igraće se u petak u 20.45 na stadionu Luj drugi u Monaku.

Pogledajte još