Ko je u stvari starleta Stanija Dobrojević?

- Izraelce je zainteresovala moja biografija i ozbiljne teme, vezane za moj život. Rođena sam u Virovitici, dete sam iz rata, otac mi je bio uspešan ekonomista, koji se intezivno bavio politikom od 1991. do 1995. godine, kad su ga ubili Hrvati. U jednom danu sam izgubila oca, zapalili su nam kuću i bacili bombu na kola. Majka je ostala sama, s dvoje male dece, i tada smo se preselili u Srbiju. Srećom, tatine sestre su imućne, pa su nam finansijski pomogle - rekla je Stanija za Kurir, iznoseći detalje iz svoje biografije.

Snimanje rijalitija počinje 1. septembra u njenom stanu u Novom Sadu, na Gvarana foam festu i u beogradskim klubovima. Šou snima privatna izraelska televizijea.

Kurir, piše da je Stanijin honorara za ovu priliku 30.000 evra. Stanija se u početku nećkala ali je kasnije pristala i potpisala ugovor sa strancima, piše "Kurir".

Kamere će pratiti starletu dok se tušira, presvlači, masira, provodi se po klubovima...

- Bilo je mnogo interesantnih devojaka u konkurenciji, ali su Izraelci izabrali mene, jer sam mlada, popularna i obrazovana. Moja tužna životna priča je bila presudna - kaže Stanija za "Kurur".

.

Pogledajte još