Protiv Tromsa strpljivo i bez srljanja

"Sutra treba da ostvarimo nešto što bi neki ljudi rekli da je nemoguće, ali ja verujem u moj tim. Treba da budemo strpljivi i da ne srljamo. Ne vidim nijedan razlog za neki nemir, jer su svi igrači spremni i očekujem da pruže maksimum. Oni će dati koliko mogu i potruditi se da na jesen vidimo u Beogradu neki veliki evropski klub", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Crno-beli su u prvoj utakmici u Norveškoj izgubili 3:2
pre nedelju dana, a Vermezović je rekao da će se tim potruditi da ne ponovi greške iz tog meča.

"Analizirali smo prvu utakmicu, videli gde smo grešili i trudićemo se da greške ne ponovimo, a ako ih bude da ih svedemo na najmanju moguću meru. Šteta je što nismo uradili više u Norveškoj, ali je i ovo aktivan rezultat. Očekujem totalno drugačiji meč nego tamo jer ćemo pobediti"
, rekao je trener crno-belih.

"Tromso je tvrda ekipa, možda će biti malo zatvoreniji nego u prvoj utakmici, ali imaćemo dosta prostora
", dodao je Vermezović.

Trener Partizana je naveo da su svi igrači spremni za meč i dodao da će na mestu napadača utakmicu početi mladi Aleksandar Mitrović.

"(Štoper Miloš) Ostojić se oporavio od povrede i spreman je ali još ne znam da li će biti starter. Utakmicu će na mestu napadača početi Mitrović a u karantinu je i Mohamed Zabija kome ćemo pružiti još jednu šansu"
, rekao je Vermezović.

Zabija je bio u sukobu sa upravom kluba jer nije poštovao obaveze.

Desni bek Nikola Aksentijević sutra će igrati poslednju utakmicu u dresu Partizana pošto odlazi u holandski Vitese, a trener Partizana misli da igraču to neće smetati na terenu.

"To što mu je poslednja utakmica u Partizanu može biti motiv ili kontra, ali obzirom da je Aksentijević poslednjih 10 dana bio u nedoumici šta će i kako će, ne vidim nijedan razlog da bude nervozan sada kada je rešio svoja životna pitanja"
, rekao je Vermezović.

Utakmica se igra sutra od 20.45 na stadionu Partizana.

Beta

Pogledajte još