Letnje avanture se nastavljaju: HIT singl "Da se ljubimo"!

Nakon albuma "Od sna do jave“, koji je izdala krajem 2010. godine, Ana Milenković je snimila novi letnji singl pod imenom "Da se ljubimo“. Pesmu je nastala u saradnji sa Nikolom Usanovićem, a nedavno je i ekranizovana. Spot je snimljen u Aninoj porodičnoj vikendici. Pesma ima zanimljiv i pomalo provokativan tekst, koji je nastao u toku stvaranja melodije za pesmu.

(old_image)

"Pesma je nastala iz moje velike želje da snimim energičnu i letnju pesmu. Dugo nisam komponovala, ali sada sam akumulirala svu neophodnu energiju i počela ponovo da pišem pesme. Kako krenem da stvaram melodiju, tako uz nju nastaje i tekst. Određeni akordi me asociraju na neke reči i atmosferu, pa je tako bilo i sa ovom pesmom."

Međutim, Ana kaže da je zapravo tek počela sa radom i da su nove pesme u pripremi.

(old_image)

"Došlo je do zanimljive saradnje sa grupom "Sevdah Baby“. Snimili smo pesmu pod imenom "Poznata“, koja ce biti objavljena u oktobru. Pesma ima provokativan, ali tužan tekst. Opisuje naše stanje na estradi. Za sada ne planiram novi album, zato što sam ostvarila svoj san da snimim solo album."

Da podsetimo, Ana Milenković je bila članica grupa "Strip“, "Blah-blah“ i "Beauty queens“, a činila je i deo tima koji je sa Marijom Šerifovic 2007. godine pobedio na pesmi Evrovizije u Helsinkiju sa pesmom "Molitva“.

Pogledajte još