Janković: Spremni smo na sve!

"Za nas je ovo veliki meč i veliki dan. Ne postoji igrač koji želi da propusti utakmicu i nadam se da će sutra svi biti na raspolaganju. Nemam dilemu oko sastava, ako svi budu mogli da igraju", rekao je Janković novinarima pred trening na stadionu "Šaban-Delmas" u Bordou.

Prošlog četvrtka u Beogradu Zvezda i Bordo igrali su bez golova, a Janković je rekao da taj rezultat daje šansu i jednoj i drugoj ekipi.

"Rezultat je aktivan i daje šansu i jednima i drugima. Na osnovu igre iz prvog meča, uz poštovanje protivnika, imamo čemu da se nadamo. Spremni smo za sutrašnji meč, potpuno smo mirni i svesni situacije u kojoj smo",
istakao je trener crveno-belih.

On je kazao da se igrači Zvezde, iako su neiskusniji od francuskih rivala, neće predati bez borbe na terenu.

"U Beogradu smo videli neke stvari u kojima možemo da budemo superiorniji i koje ćemo pokušati da iskoristimo. Bordo je bio favorit pre prvog meča, i dalje je, ali to ne znači da ćemo se predati", kazao je Janković.

"Naš tim jeste mlad, oni imaju veće iskustvo, ali računali smo na to u pripremi za ovaj meč i pokušaćemo da iznenadimo rivala. Spremni smo na sve", dodao je trener Crvene zvezde.

On je nekoliko dana pre prvog meča s Bordoom zamenio Roberta Prosinečkog na mestu trenera Zvezde i na pitanje novinara šta je razlog drugačije igre crveno-belih u odnosu na utakmice pre meča u Beogradu prošlog četvrtka, istakao upravo tu činjenicu.

"Promena trenera uglavnom donosi pozitivan efekat na ekipu, bar u prvom trenutku, i do se desilo", kazao je Janković.

Duel Zvezde i Bordoa počeće u 20.30.

Zbog žutih kartona za Zvezdu neće moći da igra vezista Luka Milivojević, dok je zbog povrede još neizvestan nastup štopera Milana Jovanovića.

Beta

Pogledajte još