Uskoro se piše istorija: Rediteljski debi Rajana Goslinga!

Hey girl, čini se da Rajan Gosling stvarno može sve što zamisli. Pa, znali smo to... Nakon što je opčinio ceo svet svojim talentom (OK, i izgledom) u pametno izabranim filmovima u kojima glumi, Rajan je odlučio da napravi sledeći veliki korak i pređe u scenarističko-rediteljske vode.

POGLEDAJ: Deset razloga zašto volim Rajana Goslinga

Naravno, samo bi Rajan mogao za svoj scenarističko-rediteljski debi da izabere film koji se zove "How to Catch a Monster". Poznato je koliko je kao dete bio oduševljen kosturima, kao i da ima bend Dead Man's Bones koji ima prepoznatljivu "mračnu" estetiku koja istražuje po zanimljivom tlu fantazije. Ukratko, jedva čekamo Rajanov rediteljski debi!

Ambiciozni Rajan će biti scenarista i reditelj "moderne bajke" potpuno očaravajućeg naziva "How to Catch a Monster" koja je smeštena u nadrealni pejzaž iz snova grada koji nestaje.

Jednu od glavnih uloga igraće Kristina Hendriks, a još uvek se ne zna ko će igrati ostale uloge, kao ni da li će Gosling, pored iza kamere, stati i ispred.

Sjajna Kristina Hendriks će igrati majku Bili koja biva uvučena u mračni podzemni svet, dok njen sin tinejdžer otkriva magični prolaz u podvodni grad.

Gosling će film producirati sa ekipom s kojom je radio na filmu "Drive" - Markom Platom, Adamom Sigelom, Majklom Litvakom i Dejvidom Lankesterom, dok će film finansirati kuća "Bold Films". Prve kupce za film će Gosling i njegov tim potražiti na Filmskom festivalu u Torontu.

Kako producent Plat kaže, Goslingov film ima "prelepi scenario koji se uvlači pod kožu" i dodaje da će mu njegova "sposobnost da kao glumac privuče publiku pomoći kao filmskom stvaraocu".

Dok priprema snimanje filma "How to Catch a Monster", Gosling trenutno snima dodatne scene za filma "Gangsterski odred". Takođe, uskoro nas čeka i druga saradnja sa Nikolasom Vindingom Refnom "Samo Bog oprašta".

Pogledajte još