Janković: Jedna greška je odlučila

"Nisam siguran da je bilo kontakta. U ovoj utakmici smo videli sve - golove, visok ritam, šanse, prečke i šteta je da se ovakav meč odluči sumnjivim penalom u zaostavnom vremenu", rekao je Janković novinarima posle meča u Francuskoj.

Bordo je večeras pobedio Zvezdu sa 3:2 i plasirao se u grupnu fazu takmičenja, pošto je nedelju dana u Beogradu bilo 0:0.

POGLEDAJ VIDEO: Bordo - Crvena zvezda 3:2

Odlučujući gol postignut je iz penala u sudijskoj nadoknadi utakmice.

"U najavi ovog dvomeča imali smo želju da kad sve prođe možemo da se pogledamo u oči. Nemam šta da zamerim igračima, ogromna borbenost i ogromna želja su bile prisutne, ali jedna greška je odlučila pobednika. Žao mi je. Dali smo sve od sebe i učinili smo sve da probamo da prođemo dalje. Sigurno ćemo iz ovoga izaći jači"
, kazao je Janković.

On je dodao da je na rasplet uticalo i neiskustvo Zvezdinih igrača.

"Naša ekipa je neiskusna i mlada, sa malo minuta u evropskim utakmicama. Poradovali smo se malo više nego što je trebalo pre kraja meča. To je život, boli kada ispadnete ovako, ali učinićemo sve da što pre stanemo na noge", istakao je Janković.

"Igračima je jako teško. Sve emocije su izašle iz njih, neki od njih su i zaplakali kada smo postigli drugi gol", dodao je on.

Beta

Pogledajte još