Jovanović i Mikić: Zaslužili smo prolaz

"Obećali smo da ćemo ostaviti srce na terenu, i mislim da smo to obećanje ispunili. Odigrali smo oba meča fenomenalno, ali nismo nagrađeni za trud. Možda smo se opustili posle gola u 91. minutu, mislili smo da je gotovo. Ostaje nam prvenstvo i Kup, svi smo profesionalci i moramo da nastavimo dalje. Ovakve stvari se dešavaju i verujem da će nam se ovakav scenario vratiti u budućnosti, i da će fortuna biti na našoj strani", izjavio je Mikić.

POGLEDAJ VIDEO: Bordo - Crvena zvezda 3:2

Fudbaler koji je uneo sigurnost u odbranu Crene zvezde Milan Jovanović, kao uostalom svi njegovi saigrači, nije mogao da sakrije očaj, ali i ponos zbog svega prikazanog u dva meča sa Bordoom.

"Šokantna utakmica. Priželjkivali smo da uđemo u grupe, i da odmerimo snage sa možda i jačim timovima od Bordoa. Videli ste kako se sve završilo. Idemo dalje, fudbal je takav sport, moramo sve brzo da zaboravimo i da se okrenemo novim izazovima koji nas očekuju. Ne vredi nam da razmišljamo i lupamo glavu. Učinili smo sve i nismo uspeli. Uradićemo analizu meča i nadam se da ćemo ubuduće umeti da prepoznamo trenutak kada i kako da reagujemo i da do poslednje sekunde odigramo ozbiljno i takmičarski"
, istakao je Jovanović.

Pogledajte još