fbpx

Jaki rivali, prilika za iskustvo

BEOGRAD, 31. avgusta 2012. (Beta) - Trener Partizana Vladimir Vermezović nije u petak hteo da prognozira ishod predstojećih utakmica Lige Evropa protiv Intera, Rubina i Nefčija, ali je ocenio da će njegovi fudbaleri u tim susretima steći iskustvo neophodno za ono što ih čeka u nastavku karijere.

"Nema lakih protivnika, to je sigurno. Grupa je jako dobra. Trebaće nam malo i sreće. Ovo su utakmice u kojoj će igrači sigurno steći neophodno iskustvo za ono što ih čeka dalje. Sigurno je i da našim protivnicima neće biti lako, jer ćemo sada mnogo opuštenije ulaziti u mečeve", rekao je Vermezović agenciji Beta.

Partizan će igrati u Grupi H Lige Evropa sa italijanskim Interom, ruskim Rubinom iz Kazanja i azerbejdžanskim Nefčijem iz Bakua.

Trener crno-belih je ponovio da je njegovoj ekipi i dalje prioritet domaće prvenstvo.

"Ne bih se zaleteo sa izjavama o tome da li ćemo proći grupu. Zavisi od mnogo stvari, rasporeda, od toga kako ćemo igrati, ali protivnika lakog nema, mi smo zadovoljni time što smo ušli u 80 najboljih ekipa na kontinentu. Neće biti lako, to je sigurno", kazao je Vermezović.

Takmičenje u grupnoj fazi Lige Evropa počeće 20. septembra.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.