Šta je Zmajeva krv - tajna besprekornog tena Anđeline Džoli?

Možda je Anđelina Džoli želela da tajna njenog besprekornog tena zauvek ostane misterija o kojoj ćemo mi "obični smrtnici" samo maštati. Međutim, koja tajna zauvek ostane tajna?! U svetu šoubiza, teško da tako nešto može da se desi.

Ako je verovati onome što pišu britanski i američki "žuti mediji", a sa verom da iza cele priče nije jedna perfidno skrivena reklama - tajna lepe kože Anđeline Džoli je proizvod "Dragoon's Blood", odnosno "Zmajeva krv".

Ovaj "magični" gel za lice ima funkciju liftinga čime opuštenoj koži dodaje volumen, koji s godinama svako lice počinje da gubi. Ovo sredstvo, navodno, najefikasnije podiže, zateže i štiti kožu lica, ispravlja sve nepravilnosti, nakon čega koža blista poput Anđelinine.

Gel "Zmajeva krv" nastaje od smole drveta koje peruanski indijanci nazivaju upravo ovim egzotičnim imenom. Smatra se da je ovaj gel neuporedivo manje agresivno sredstvo od različitih filera i botoksa, koji su danas svakodnevica svih svetskih zvezda. Navodno, rezultat tretmana ovim gelom je još bolji nego što to čini botoks i ostale supstance.

Zmajeva krv

(old_image)

Naravno, nakon ovog teksta očekujemo da svi krenu da "fontanu mladosti" traže u smoli "Zmajeve krvi". Otuda i pretpostavka da je sve to zapravo jedna dobro osmišljena reklama. Ili ipak nije? Šta misliš?

Pogledajte još