Koji Džoni?! Vanesa sada ima milionera da je teši!

Vanesa Paradi je u junu ove godine prekinula četrnaestogodišnju ljubavnu vezu sa glumcem Džonijem Depom, što nije lako palo ni njoj, ni njemu, a svakako nije ni njihovoj deci.

Međutim, život ide dalje. Depa već povezuju sa raznim lepoticama, a sada se čini i da je Vanesa krenula dalje. Kako piše magazin "The Sun", Vanesa se viđa sa biznismenom Gajom-Dejvidom Garbijem, vlasnikom kompanije "Usinedeko", sličnoj švedskoj kompaniji "Ikea".

Navodno, Vanesa i Gaj-Dejvid su se upoznali tokom avionskog leta od Los Anđelesa do Pariza u maju.

- Kraj veze je bio jako težak i za Džonija i za Vanesu. Ono što oboje žele više od svega je da ostanu bliski kao porodica jer su njihovo dvoje dece uvek bili glavni prioritet. Međutim, Vanesa i Gaj-Dejvid su postali jako bliski tokom poslednjih nekoliko meseci i, iako su odlučili da ne žure u vezi, sada su zajedno. Gaj-Dejvid je otkrio svoja osećanja za Vanesu, ali joj je, takođe, rekao da će joj dati onoliko vremena koliko joj bude potrebno. Izlaze na tihe romantične večere u Parizu i jednostavno uživaju u društvu i zabavljaju se. To je sve jako pozitivno uticalo na nju. Gaj-Dejvid joj je vratio osmeh na lice pa ona sada izgleda mlađe, a počela je opet i da piše i peva - rekao je neimenovani izvor magazinu "The Sun".

A bili su lep par Vanesa i Džoni... Mada, i Gaj-Dejvid je izuzetno zgodan i uspešan čovek.

Pogledajte još