Najnoviji trejler filma "Terminator: Spasenje"

Ako je suditi po najnovijem trejleru filma "Terminator: Spasenje" (Terminator: Salvation), 4. juna beogradsku publiku očekuje paklena vožnja! Nadajmo se da će film opravdati ovako moćan trejler...

Radnja filma “Terminator: Spasenje” smeštena je u postapokaliptičnu 2018. godinu. Džon Konor je čovek na čelu pokreta otpora protiv Skajneta i njegove armije Terminatora. U filmu se pojavljuje stranac Markus Rajt, a Konor mora otkriti da li je Markus poslat iz budućnosti ili oslobođen iz prošlosti. Dok Skajnet priprema finalni napad, Konor i Markus kreću u odiseju koja ih dovodi u samo srce Skajnetove operacije, gde otkrivaju strašnu tajnu koja se krije iza paklenog plana za uništenje ljudskog roda.

Uloga Džona Konora u četvrtom delu franšize koja je proslavila guvernera Klifornije Švarcenegera, poverena je aktuelnom Betmenu - Kristijanu Bejlu. U glavnoj postavi su i Sem Vortington kao Markus Rajt, Helena Bonam Karter kao Serena, dok se u ulozi T-800 pojavljuje bivši bodibiler Roland Kikindžer. Reditelj filma je Džozef Mekginti Nikol, poznatiji kao MekDži (oba dela "Čarlijevih anđela").

Pogledajte još